Alle Merken

Onderstaand een overzicht van alle merken gerelateerd aan elektrische openhaarden.

 1. Aflamo: Aflamo staat bekend om zijn stijlvolle en innovatieve elektrische haarden die een warme en uitnodigende sfeer in elke ruimte creëren. Hun modellen zijn energie-efficiënt en bieden realistische vlammen, perfect voor een modern interieur.
 2. British Fires: British Fires is gewaardeerd om zijn Britse vakmanschap en aandacht voor detail. Hun elektrische haarden zijn een combinatie van traditionele charme en hedendaagse technologie, wat zorgt voor een sfeervolle en efficiënte warmtebron.
 3. Charlton & Jenrick: Dit merk is synoniem met kwaliteit en innovatie. Charlton & Jenrick biedt een breed scala aan elektrische haarden die elke ruimte transformeren met hun prachtige ontwerpen en realistische vlambeelden.
 4. Classic Fire: Classic Fire is bekend om zijn betaalbare en functionele elektrische haarden. Ze zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige, maar effectieve manier om hun huis te verwarmen en een gezellige sfeer te creëren.
 5. Classic Flame: Classic Flame combineert traditionele haardontwerpen met moderne technologie. Hun elektrische haarden staan bekend om hun realistische vlammen en vermogen om een authentieke openhaardervaring te simuleren zonder de rommel.
 6. Dimplex: Dimplex is een pionier in de wereld van elektrische verwarming en biedt een breed scala aan innovatieve elektrische haarden. Hun technologieën, zoals de Opti-myst en Opti-V, staan bekend om de meest realistische vlam- en rookeffecten.
 7. Dru: Dru is bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige en esthetisch aantrekkelijke elektrische haarden. Ze bieden een geavanceerde combinatie van stijl, efficiëntie en technologie, perfect voor moderne huishoudens.
 8. Element4: Element4 is een Nederlands merk dat bekendstaat om zijn minimalistische en stijlvolle ontwerpen. Hun elektrische haarden zijn een toonbeeld van elegantie en bieden geavanceerde functies voor een luxe ervaring.
 9. Faber: Faber is een gevestigde naam met een rijke geschiedenis in het produceren van hoogwaardige haarden. Hun elektrische modellen zijn geen uitzondering en bieden prachtige vlammen en een comfortabele warmte.
 10. Fair Fires: Fair Fires richt zich op het creëren van haarden die zowel mooi als milieuvriendelijk zijn. Hun elektrische haarden zijn ontworpen met oog voor duurzaamheid en prestaties, ideaal voor de bewuste consument.
 11. Kalfire: Kalfire is bekend om zijn innovatieve en luxe elektrische haarden. Met een focus op design en technologie, bieden zij hoogwaardige producten die elke ruimte transformeren in een warm en uitnodigend thuis.
 12. Modern Flames: Modern Flames is vooruitstrevend met zijn moderne en strakke elektrische haarden. Ze zijn de perfecte keuze voor een urban chic interieur, bekend om hun innovatieve functies en stijlvolle ontwerpen.
 13. Napoleon: Napoleon biedt een breed scala aan elektrische haarden, van traditioneel tot modern. Bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid, bieden deze haarden een betrouwbare en aantrekkelijke bron van warmte en sfeer.
 14. Tagu: Tagu staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke en efficiënte elektrische haarden. Met een focus op functionaliteit en design, bieden ze een gemakkelijke manier om elke ruimte te verrijken met warmte en stijl.
 15. Trimline Solus: Trimline Solus is een merk dat bekend staat om zijn elegante en geavanceerde elektrische haarden. Hun producten zijn een samensmelting van moderne technologie en verfijnd design, perfect voor het creëren van een statement in elk interieur.
 16. Xaralyn: Xaralyn biedt een unieke collectie van milieuvriendelijke elektrische haarden. Hun ontwerpen zijn veelzijdig en stijlvol, ideaal voor wie op zoek is naar een duurzame en decoratieve warmtebron.